A bevásárlás is könnyebb egy jó masszázs után

A férjemmel minden hétvégén nagybevásárlásra megyünk. Ilyenkor mindig összeírjuk egy hétre előre, hogy mit fogunk enni, nasizni, inni stb. Ez nagy könnyebbséget jelent, mivel így a hétköznapi sietségben max csak pékségbe kell mennünk, ami szerencsére a ház aljában megtalálható. Sőt, az egyik kedves szomszédunk üzemelteti, és isteni finom kovászos termékeket süt. Ha van valami egyedi igény, azt is meghallgatja és ha tudja a legközelebbi találkozás alkalmával már lehet is nála kapni.

Egyik héten nagyon elkezdett fájni a derekam, még a kenyérvásárlásra is a férjem küldtem el, mert alig tudtam felállni a kanapéról. Sokszor érzem azt, hogy ebben a paneltömbben élők többsége úgy viselkedik, mintha faluban élne, és mindent tudnia kéne a másikról. Most viszont jól jött ez az érdeklődés. A férjem amint hazaért a pékségből, elújságolta, hogy a szomszédunk, amint meghallotta, hogy fáj a derekam már ajánlott is egy masszázs szakembert. Mindig is utáltam, ha beleszólnak az életembe, és azt is, ha valaki masszíroz. A férjem elkérte tőle a szalon nevét, mert úgy gondolta, hogy segíthet nekem. Én meg ki voltam akadva, hogy semmi szükségem arra, hogy valaki megmasszírozzon, majd elmúlik a fájdalom. Amúgy is éppen leragasztottam egy fájdalomcsillapító tapasszal a fájdalmas területet.

A férjem valamiért nagyon fel volt dobódva, ezért rá is ment a masszázs szalon weboldalára, amit nekem is megmutatott. Mivel nem akartam kiábrándítani, ezért készségesen néztem vele a monitor képernyőjét. Betöltötte számomra a hát masszázs menüpontot, hogy nézzem meg milyen jókat ír az oldal. Ami nekem is szimpatikus volt azaz, hogy csak 10 percet kell sétálnom hozzájuk a lakásunktól, mivel megtalálhatóak a Király utcában is (illetve a Síp utcában is), mi pedig pont a mellette levő utcában lakunk.

Minél többet olvastam a honlapon leírtakat, annál jobban tetszett. Mivel évek óta migrén is gyötör és a testtartásom is elég gyatra, ezért a leírtak alapján elkezdtem érdeklődni a masszázs iránt. A szalon szerint a masszázs segít csökkenteni a migrén kellemetlen tüneteit, másrészt a helyes testtartást is segíti elérni.

Lehetőség van száraz és olajos masszázsra is. Én elég szégyellős vagyok, ezért maradtam a száraz verziónál, mivel annál nem kell levetkőzni, szemben az olajos masszázzsal. Úgy éreztem, hogy ezt a hát masszázst pont nekem találták ki. Bár még mindig fenntartásokkal kezeltem, de most már szívesen elmegyek ebbe a szalonba. A karmathaimasszazs.hu oldalon is lehet időpontot foglalni, aminek nagyon örültem, mivel utálok telefonon kommunikálni. Ez fiatalkorom óta nagy problémám, amit azóta sem sikerült megszoknom. Sikerült lefoglalnom egy időpontot már másnapra!

Másnap délelőtt 10 órára elmentem a szalonba. Nagyon tetszett a jellegzetes thai hangulat, ami jellemzi a helyet. A hát masszázs elején eléggé feszengtem, de a végefelé már nagyon jól esett. A masszázs után a derekam sokkal jobb állapotban volt, teljes mértékben sikerült felfrissülnöm. Mivel a honlapon láttam, hogy van lehetőség páros masszázsra, ezért biztos menni fogok még a férjemmel is!

Kivételen nagyon örülök, hogy a szomszédaim beleütötték az orrukat a dolgomba, mert egy nagyszerű helyet ismerhettem meg. És még a nagybevásárlásra is el tudtam menni a férjemmel.