A webáruházakat böngészve tanulok

Viszonylag későn, 28 éves koromra, jöttem rá, hogy elsősorban a kereskedelem és a marketing érdekel. A koromra való tekintettel emiatt komoly lemaradást kellett behoznom. A tanulás mellett rengeteg időt töltök azzal, hogy különböző webáruházakat tanulmányozok. Több hibát és kiváló megoldásokat is felfedeztem már így. Mostanra már annyi ilyen webshopot megfigyeltem, hogy úgy érzem elegendő tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy akár a saját webes áruházamat is elindíthassam.

Persze fontosnak gondolom a fokozatosságot. Elsőre csak egy adott termékcsaláddal szeretnék foglalkozni, de később ezt majd ki fogom egészíteni mással is, ha már eljön az ideje. Nem szabad az elején túl vállalni magam a weboldallal kapcsolatban, hiszen még a cégalapításai teendőm is hátra vannak, ami egy teljesen új terep a számomra. Az a szerencsém, hogy tudok egy kiváló megoldást.

Ez a megoldás egy székelyszolgáltató képében mutatkozik meg. Miután rájuk találtam az interneten, elsőre a székhelyszolgáltatás árak voltak azok, amiknek utána jártam. Örömmel tudatosult bennem, hogy milyen ügyfélbarát költségekkel nyújtják ezt a szolgáltatást.

Két féle szolgáltatási csomag közül választhatunk. Az egyik székhelyszolgáltatás Budapesten, a másik pedig Újlengyelben történik. Előbbi esetben hat hónapra 29.900 Ft. + ÁFA, míg a második esetben 39.900 Ft. + ÁFA az ár. Budapesten belül kiválaszthatjuk azt is, hogy Budán vagy Pesten szeretnénk kihelyezni a vállalkozásunk székhelyét. Az Újlengyelben kihelyezett székhely azért drágább, mert ott iparűzési adó mentességet is élvezhet a cégünk.

székhelyszolgáltatás árak

Láthatjuk, hogy ezek a székhelyszolgáltatás árak mennyire kedvezőek. Figyelembe véve azt, hogy egy irodabérlése mennyi költséggel járhat, ezzel rengeteget spórolhatunk. Persze be lehet jelenteni otthonra is egy cégnek a székhelyét, de ez is plusz költséggel jár, az építményadó képében.

Persze ez a szervezet sokkal többet kínál nekünk, mint egyszerű költségmegtakarítás. Általuk egy olyan biztos jogi hátteret kapunk, ami biztosítja, hogy a különböző hatósági eljárások ellen a lehető legjobban védve legyen a vállalatunk. Mindezt természetesen teljesen törvényes módon érik el a számunkra.

Kiváló ügyvédi irodákkal építettek fel szoros kapcsolatot, így pontosan tudják, hogy mi a megfelelő magatartás a hatóságok kényszerintézkedései esetében. Sok induló vállalkozásnak ez adhatja meg a szükséges pluszt ahhoz, hogy fennmaradhasson és a siker útjára lépjen.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha tárgyalóterembe van szükségünk. Nos, itt erre is gondoltak, és így kiváló helyiséget biztosítanak a vállalkozóknak erre a célra.

Attól sem kell tartanunk, hogy a nekünk küldött levelek elvesznének. A leveleinket itt beszkennelik és tovább is küldik nekünk, postán és elektronikusan is, ahogy azt mi szeretnénk.

A szolgáltató AA kategóriába van minősítve, Európa legnagyobb cégminősítője által. Ez is csak megerősít engem, hogy egy kiváló, stabil és teljesen törvényesen működő cégről van szó.