Áruházból webáruház

A párom étteremtulajdonos, imádja a munkáját, de nagyon sokat dolgozik. Mostanában már sokban gyorsítja a dolgaik előrehaladtát a Hunnia Kristály nevű webshop, de ettől még nem könnyű neki az élet – és a Hunniát csak nemrég leltük meg.

Nem gyakran kér tőlem szívességet, bár amiben tudok, magamtól is szívesen segítek. Viszont nemrég rám bízott egy feladatot, hogy vásároljak valamelyik áruházban rozsdamentes fazékot. Azt meg rólam illik tudni, hogy nagy örömmel járok bevásárolni, de ez a feladat egy kicsit kifogott rajtam. Ellátogattam a környékünkön egy olyan áruházba, ahol úgy gondoltam, hogy lennie kell ilyen termékeknek. Egyedül voltam, így minden egyes lehetséges terméknél felhívtam a páromat, megpróbáltam körbeírni, lefotózgatni, hogy miről is lenne szó, de őszintén ez így nem volt az igazi. Miután nem vásároltam az áruházban semmit, mert bizonytalan voltam, eldöntöttem, hogy amikor hazaérek, keresni fogok egy olyan webáruházat, ahonnan meg tudjuk rendelni azokat a termékeket, amiket keresünk.

A rozsdamentes fazék vonatkozásában kutattam vendéglátóipari nagykereskedések honlapját, ekkor találtam rá a szóban forgó webáruházra, aminél azt éreztem, ez jó lesz, így bele is ástam magam abba, hogy átböngésszem. Engem már csak az is megfogott, hogy a nagykonyhai edényeknél – amik rozsdamentes nemes acélból készülnek -, 10 év csere garanciát biztosítanak, és 10 év az bizony 10 év. A kínálat az nagyon széles, és egy webáruház azért szerencsés, mert itt könnyedén át tudod a másik félnek küldeni az adott termék linkjét, és ő rögtön látni fog róla minden információt, jobb esetben képet is. Ennél a webáruháznál persze minden megvan, amire csak szükség lehet, például méretinformációk, és képek. A páromnak az étterembe két darab 16 literes, és egy darab 25 literes rozsdamentes fazékra volt szüksége, természetesen mindkét méretből találtam a weboldalon. Amikor közöltem a párom részére az árakat, meglepődött, hogy ennyire szuperek. Megkért, hogy ne habozzak, szóval ez a három termék már be is került a kosárba, de amiatt, hogy ő is látta, mekkora kínálattal rendelkezik ez a cég, abban maradtunk, hogy 1-2 fazékkal bővítjük még a kosarunkat a végleges megrendelés előtt. Ha valaki regisztrált vásárló, akkor a vásárlásait követően bónuszpontokat tud szerezni, és ezeket a bónuszpontokat le tudja vásárolni. Mi úgy tervezzük, hogy a közeljövőben szeretnénk még ettől a cégtől rendelni, ezért az első rendelésnél arra fogunk törekedni, hogy minél több bónuszpontot szerezzünk. Ha kérdésünk merülne fel, a honlapon telefonos és email-es elérhetőség is közzé van téve, és a vásárlói vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy gyorsan, rugalmasan reagálnak a megkeresésekre. Mindezek mellett Facebook, Instagram, és Youtube fiókkal is rendelkeznek.

Az áruházban azt gondoltam, hogy ez a fazékvásárlás ki fog rajtam fogni, de rátalálva erre a weboldalra, rájöttem a későbbiekben mennyire egyszerű lesz ez a feladat…