Az áruházi munka monotóniáját törje meg egy selfiegépes buli

Dolgoztam már korábban áruházban és nagyon különös nosztalgiám van azzal a korszakkal kapcsolatban. Egyrészről, jó érzés volt, hogy minden napomnak volt egy megszokott ritmusa. Felkeltem, elmentem a boltba, ami viszonylag egész közel volt, a reggeleimet pedig próbáltam mindig kitölteni valami kis érdekességgel, hogy ne folyjanak össze annyira a napok. A boltunkban nem is volt annyi vásárló, úgyhogy nehéznek sem mondhatnám azt, aminek ki voltam téve.

Mégis, nagyon hosszú órákat kellett dolgoznunk és ez egy idő után elkezdett kihatni az ember életére. Mivel nem volt soha fix munkarendem, ezért sokszor hétvégén is be kellett jönni. Nagyon nehéz volt így bármilyen ismerőssel programot szervezni, neadjisten elmenni pár napra kirándulni. Ami miatt azonban mindig is mosolyogva fogok visszagondolni erre az időszakra, azok a munkatársaim. Olyan különleges emberek voltak ők, akiket soha nem fogok elfelejteni.

Mielőtt azonban elhagytam volna ezt a munkahelyet, szerveztünk egy búcsúbulit, amit a Selfiegép fotósarok szolgáltatása még színesebbé tett. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor én bulit szervezek, akkor azt szeretném, hogy az emberek emlékezzenek valami különlegesre és örökre velük maradjon. Az interneten pötyögve találtam rá a https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldalra, ami azonnal megragadott a különleges, fotós ötletével. Elvégre mi lehetne jobb emlék egy buliról, mint a saját készítésű fotóink?

Nem ma kezdtem el azonban az internet használatát, úgyhogy óvatos voltam bármilyen szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban. Ezért, mikor először beléptem a https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldalára, rögtön azt kezdtem el vizsgálni, hogy az oldal mennyire van igényesen kialakítva. Ezen a teszten csillagos ötössel ment át a Selfiegép oldala. Nem csak a háttér és a menüpontok designja volt kiváló, de még az oldal kialakítása is olyan volt, hogy könnyedén meg tudtam találni minden információt, amire szükségem lehet. Ez az átláthatóság pedig komoly bizalmat tudott kelteni bennem.

De mit is tartalmazott a https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldal és mi ennek a Selfiegépnek a lényege? Képzeljetek el konkrétan egy mini fotó stúdiót, amit fel tudunk állítani a rendezvényeinken. Igen, tudom, ha belegondolunk, hogy mennyi minden váratlan dolog történhet egy bulin, akkor nem feltétlenül kellemes egy ilyen törékeny gépezetet fenntartani. Mit szólnátok azonban ahhoz, ha azt mondanám, hogy nekünk nem kell odafigyelni erre?

Bizony, ha igénybe vesszük a https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldalon található Selfiegép fotósarok szolgáltatást, akkor a cég elküldi vele az egyik kollégájukat. Ő fog nekünk mindent beállítani és nem kell félni, mert ha bármi probléma felmerül, akkor ott van és segít. Engem ez azért is nyugtatott meg, mert ha én nem értenék valamit a gép használatával kapcsolatban, akkor bármikor megkérdezhetem őt. Így pedig rögtön tovább tudom kommunikálni a többi vendégnek.

Egyre inkább azt éreztem, hogy a https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldalon található ajánlat egyszerűen kihagyhatatlan. Végül arra jutottam, hogy felhívom őket. Ez a folyamat nem vett igénybe túl sok időt. Főleg azért, mert egy zseniális megoldással, már felkeresés előtt meg tudtam adni a főbb adataimat. Biztos vannak rémisztő emlékeitek, mikor a telefonhívás azzal telik, hogy próbáljátok pontosan elmagyarázni ezeket a dolgokat az ügyintézőnek. Így azonban erre nem kellett gondolnunk és könnyedén figyelhettünk arra, ami valóban fontos. A https://selfiegep.hu/fotosarok/ szolgáltatása pedig pont olyan volt, mint amit ígértek. Semmi panaszom nem lehet rájuk és nem hiszem, hogy ez volt az utolsó esemény, amire hívtam őket.