Azonnali kiszállással érkezett édesanyához a szerelő

vízszerelés

Vasárnap tartunk egy kis családi összejövetelt. Először úgy terveztük, hogy egy éttermet fogunk keresni, de végül anyukám felajánlotta, hogy legyen náluk, amúgy is nagyon szeret nekünk főzni, és úgyis szűk körű családi összejövetelről lesz szó.

Olyan menüt állítottunk össze, ami mindannyiunknak meg fog felelni. Természetesen a mi családunkban is van olyan, aki laktózérzékeny, a bátyám pedig gluténmentesen étkezik, így egy alapos beszélgetés után született meg a végeredmény. A probléma két nappal a tervezés után merült fel, amikor anyukám hangján hallottam a telefonban, hogy nagyon meg van ijedve, mondta, hogy a vízvezetékkel problémák adódtak, és azonnal szerelőre van szüksége.

Sajnos mi nem értünk a vízszereléshez, így én mindig szakemberhez fordulunk, amikor a házban munkálatokra kerül sor. Megkérdeztem páromat, hogy mit tegyünk, majd ő megnyugtatott, hogy nem kell aggódni, ő ismer egy céget, akik gyorsan ki tudnak szállni, és a vízszerelés problémát rövid időn belül meg tudják oldani.

Elküldte nekem üzenetben annak a cégnek a weboldalának a címét, ahol megnyugtatóan olvastam, hogy akár extra gyors kiszállással ki tudnak érkezni, amennyiben vészhelyzetről van szó. Ráadásul ők nem egy mai cég, hanem már harminc éve vannak ezen a területen, ez nagyon megnyugtató volt anyukámnak is.

Budapest mellett szerencsére egész Pest megyében vállalnak munkát, így anyukám házához is el tudtak menni, aki nagy aggodalmak közepette várta a vízszerelőt.

Az egész roppant egyszerű procedúra volt, a weboldalon található telefonszámot azonnal felhívtam, a telefonban elmondták, hogy akár néhány órán belül házhoz tudnak menni édesanyámhoz. Így nem gondolkodtam tovább, azonnal igényeltem a szolgáltatásukat. Estére pedig lelkesen hívott édesanya, hogy a szerelő milyen gyorsan kiérkezett és megoldotta a problémát, ráadásul egy másik csőnél is észrevett valamilye problémát, így azt is azonnal megjavította. Fél órán keresztül nem hallgattam semmi mást, csak a dicsérő szavakat. Jó választás volt!

Így nem kellett lemondanunk a hétvégi családi összejövetelt, minden mehetett tovább a tervezettek szerint. A család pedig jó szívvel mentette el az ügyfélszolgálat számát és a weboldal címét, hiszen így már tudjuk, kikhez érdemes fordulni, ha vízszerelésről, duguláselhárításról, csőtörésről, fűtésszerelésről van szó. Én mindig azt mondom, ha elcsípi az ember kiváló szakembereket foglalkoztató céget, nem szabad legyinteni, el kell menteni az elérhetőségeket. Ki tudja, mikor lesz rá szükségünk.