Élelmiszer és főzőzsámoly vásárlás online

A hétvégi nagybevásárlások mindig gondot okoztak nekem. Sosem szerettem a nagy tömeget az áruházakban, az emberek általában tülekedtek és idegesek voltak. Éppen ezért nagyon hálás vagyok amiatt, hogy ma már lehetőségünk van akár online bevásárolni. Ilyenkor az áruházak oldalán végigböngésszük a termékeket, kiválasztjuk őket, majd ugyanúgy a kosarunkba tesszük, mint a rendes bevásárlás alkalmával, csak értelemszerűen itt virtuálisan. Azt vettem észre, hogy amióta így vásárlok be, pénzügyileg is sokkal tudatosabb vagyok, mint korábban. Hiszen olyankor nem stresszelek, van időm válogatni a weboldalon, nem siettet senki. De nem csak az élelmiszer vásárlása tekintetében szoktam igénybe venni a modern világ nyújtotta lehetőségeket, hanem akkor is, amikor a kifőzdénkhez kell akár élelmiszer vagy alapanyag, akár valamilyen konyhai eszköz. Egy véletlennek köszönhetően találtam rá az rdealer.hu-ra, és azóta is elkötelezett vásárlójuk vagyok. Nemrég például kellett egy főzőzsámoly, amit szintén erről az oldalról választottunk ki, majd vásároltunk meg.

Emlékszem, beírtam a keresőbe, hogy főzőzsámoly, és az rdealer.hu volt az első oldal, amit a rendszer ajánlott. Minden mindegy alapon rákattintottam, hiszen nem sok fogalmam volt róla, hogy honnan is kellene ezt az eszközt beszerezni. Láttam is, hogy árulnak főzőzsámolyt, nem is egyet. Meg is tetszett az egyik, mielőtt azonban vásárlásra adtam a fejem, szerettem volna valamilyen információt megtudni a forgalmazójáról, mert nem szeretek csak úgy vakon vásárolni. Nem kellett sokat keresgélnem, elég gyorsan megtaláltam a vállalkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Rögtön szemet szúrt, hogy már több mint 20 éve végzik a tevékenységüket. Nagyon meglepődtem ezen, hiszen én sem vagyok egy mai csirke a vendéglátás területén, de nem hallottam még róluk. De hát ahogy a mondás tartja, jó pap is holtig tanul. Mindenesetre azt el tudom mondani, hogy első blikkre elég jó benyomást tett rám a cég, úgyhogy az első akadály meg is volt ugorva. Ez nagy szó, mert én nagyon kritikus tudok lenni az új dolgokkal kapcsolatban, amiket még nem ismerek.

Tetszett, hogy amikor kiválasztottam a terméket, és rákattintottam, ott részletesebb dolgokat is tudtam róla olvasni. Illetve abban a tekintetben sem árultak zsákbamacskát, hogy pontosan le volt írva, mennyi idő a főzőzsámoly beszerzése. Így akinek esetleg nagyon fontos, ennek megfelelően tud kalkulálni, hogy mennyi ideig kell máshogy megoldania például a főzést. Az ár nem volt pontosan kiírva, az volt olvasható az oldalon, hogy érdeklődni kell a kollégáktól ezzel kapcsolatban. Nekem nem volt ezzel semmi problémám, hiszen tudom, hogy ők euró árfolyamon szerzik be a gépeket, és nyilván ennek tükrében változik például a főzőzsámolyok ára is. Mivel engem komolyan érdekelt a termék, szerettem volna velük valahogy kapcsolatba lépni, hogy megtudhassam az árát. Nem kellett sokat keresgélnem, ahogy az oldal aljára legörgettem, találtam egy e-mail címet és egy telefonszámot is. Én az e-mailt részesítem alapjáraton előnyben, mert úgy nem kell attól félnem, hogy esetleg alkalmatlan időben zavarom őket. Az e-mailre akkor válaszolnak, amikor akarnak vagy tudnak.

Nagyon pozitív tapasztalataim lettek mind a céggel, mint az általuk nyújtott szolgáltatással. Biztos vagyok benne, hogy ha a jövőben is valamilyen konyhai gépre lesz szükségem, csak az rdealer.hu-tól fogok vásárolni. Szuper, hogy még egy megbízható beszerzési hellyel bővült a tarsolyom, szívesen ajánlom őket más vendéglátós ismerőseimnek is.