Mi szükséges egy lánybúcsúhoz?

Mi mindenre van szükség egy sikeres lánybúcsúhoz?

Nem olyan rég kezdtük el szervezni egyik barátnőmnek a lánybúcsús dolgait és egészen hihetetlen milyen és mennyi eszköz és anyag szükséges megszervezni és lebonyolítani egy lánybúcsút. Az övét meg különösen, ugyanis nagy álma egy lánybúcsú a Balatonon.

Azzal kezdtük, hogy listát írtunk, ami tartalmazza mindazt, amire szükség van a partihoz. Ezeket mind be is tudjuk szerezni az áruházból. A lista hatalmas segítség, mert így senki nem veszik meg kétszer azokat a dolgokat, amik szükségesek.

Első körben szükségünk van: szalagokra. Pontosabban feliratos szalagokra amelyek mindenki számára egyértelművé teszik, hogy egy lánybúcsú készülődik. Ezeket is betudjuk szerezni az áruházból.

Szükségünk lesz még egy tiarára, hisz ez a menyasszonynak szintén nagy álma. Ez csak is neki járhat. Fontos hogy ne legyen közönséges és olcsó kinézete. Szintén az áruházból szerezzük be.

Nem felejtkezhetünk el a felesezős poharakról sem. Ez tökéletes kiegészítője egy lánybúcsúnak akár a Balatonon is. Tematikájában illeszkedhet a vízparti bulizáshoz, de akár a lánybúcsúhoz is. Ideális esetben mindkettő témát lefedheti. Ezt is az áruházban nézzük meg.

Tényleg azt szeretnénk, hogy a lánybúcsú a Balaton parton legyen. Ezért elkezdtünk szervezkedni, hogy legyen lehetőségünk ott lenni. Hihetetlen, hogy mennyi mindent el lehet intézni online. Mi is így találtunk egy céget, akik lánybúcsúkat szerveznek a Balatonon vitorlásokkal. A létszámtól és a választott csomagtól függően kerül kiszámításra az ár. Mi tíz fővel számoltunk, így bőven beleférünk az öt és harminc közötti létszámba.

A lánybúcsú elképzelés

Olyan lehetőséget választottunk, ami lehetőséget biztosít egy privát vitorlázásra. Nem kell paráznunk a hajó miatt (egyikünk sem ért a vitorlásokhoz túlságosan) mert lesz egy kapitány, aki segít nekünk majd ebben. Közben mi bátran fogyaszthatunk a az italokból, mert ez mind benne van az árban. Legalább majd tudjuk mire használni a feles poharakat.

Kihasználhatjuk később a kapott karszalagokat, amikkel ingyen bemehetünk Siófok legjobb szórakozóhelyeire. Sőt a karszalagokkal még kedvezményeket is igénybe tudunk venni.

Ha szeretnénk eltölthetjük a hajón az esetét, hogy egy igazi zárkörű buliban búcsúztathassuk a menyasszony leányságát. Igény szerint lehet reggelizni és vacsorázni is egy balatoni panorámás étteremben. Szintén remek szórakozás lehet mindannyiunk számára.

Valószínűleg szeretnénk kipihenni magunkat a nagy dorbézolás után, így akár arra is lesz lehetőségünk, egy wellness részleget használva töltődjünk fel az izgalmas este után. Már nincs is más dolgunk, mint foglalni és a naptejet beszerezni az áruházból.