Mit rendelnek áruházból? Én neten nyomtatópatront

A vírus ideje alatt a vásárlási szokások is megváltoztak. Kevesebb ember kezdett el járni a szokványos boltokba, ahol a személyes jelenlétet kell biztosítani, ez a helyzet az áruházakkal is, kevesebb vásároltak mindenhol. Sok áruház ki sem nyitott, így csak annál a cégnél a neten történő vásárlás volt a megoldott. Tehát teljes mértékben igazodott a vásárló és az eladó is a kialakult helyzethez, más csatornákat keresett, hogy a termékeket be tudja szerezni. Így a neten történő vásárlás mára már ténylegesen mindennapi számba megy, hogy az emberek már nem csak műszaki cikkeket, de élelmiszert is az interneten rendelnek. Haladtak a korral és alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Nekem is alkalmazkodnom kellett, hiszen pont abban az időben fogyott ki a nyomtatómból a patron. Mikor, ha nem abban az időben, amikor nem lehet csak úgy leugrani egy boltba és besétálni majd ott kézbe venni a patront, majd haza menni vele. De ahogyan mások is én is alkalmazkodtam a helyzethez és az interneten rendeltem meg a nyomtatómhoz szükséges és bele illő patront. Első körben utánajártam, hogy milyen cégek vannak, akik forgalmaznak ilyen patront, majd kis összehasonlítást végeztem ár érték arányban.

Nem szerettem volna, hogy ha túl váratlanul ér az, hogy valahol jobb áron is megkaphattam volna az adott terméket. Nagyon utána mentem számos oldalt megnéztem, és végül egynél kötöttem ki, ahol minden klappolt. Jó áron, jó termék, tehát maradtam körülnézni az oldalukon. Jól felépített könnyen kezelhető oldal, mely a vásárlók érdekeit szolgálja és tartja szem előtt. A könnyebb keresés érdekében, hogy a vásárlóknak ne kelljen húzós perceket eltölteniük az oldalon, ezzel időt spórolva nekik. Szépen rendezett formában elérhetőek azok a patron márkák, melyeket a cég forgalmaz. Így még egy rutintalan vásárló is könnyen meg tudja találni a számára megfelelő patront. Tettem ezt én is, bár rutintalannak nem vallanám magam, rámentem arra a márkára, amely márkájú a nyomtatóm, majd a típusát megkeresve láttam, hogy milyen akciókkal készült a cég.

Itt lehetett látni, hogy a cég forgalmaz eredeti, gyári patront és utángyártottat is. Kicsit óckodtam az utángyártottól, holott rosszat még nem hallottam róla, de mégis úgy voltam vele, hogy jobb első körben óvatosabbnak lenni és a biztosra bízni magam, azzal, hogy a gyárit veszem meg. Itt még számos kedvezményeket is igénybe tud venni a vásárló. Mint a darabszámos akció mely minél több patront vásárol az érdeklődő annál nagyobb kedvezményekben tud részesülni.

De ami mindinkább meglepett az az, hogy a Patron | Ingyenes Kiszállítással van, milyen kedvezmény ez a vásárlók részére, hogy nem szükséges plusz pénzt költeni arra, hogy a futár házhoz hozza a termékünket. A Patron | Ingyenes Kiszállítás tekintetében a cég teljesen levett a lábamról, és megnyert magának.
A Patron | Ingyenes Kiszállítással nem egy bevett módszer a webshopoknál ezért is nagyon meglepő, de mindenképpen követendő példának tartom, hiszen így mindenki jó tud járni a vásárló és az eladó, értékesítő is. Mivel nagyon jó időpontban adtam le a rendelésemet, már másnap a kezemben is tarthattam a csomagot, és benne a két nyomtatómhoz való patront. Rögvest ki is próbáltam, hogy ténylegesen jó típusút rendeltem és bebizonyosodott, hogy igen, jól választottam a nyomtatómba illik az ingyen kiszállításos patron.