Online bevásárlásra fel! A webshopokkal csak nyerhetünk

Mostanában igyekszünk kevesebbszer vásárolni, de akkor bevásárolunk legalább egy egész hétre. Így kevesebbet kell boltba járni és szinte folyton fel van töltve az éléskamránk. Nem mellesleg a tömeget sem szeretem túlzottan, egyáltalán nem hiányzik a napi harc az idős nénikkel a pénztárnál.

Néhány hónapig működött is a ‘kevesebbszer többet’ módszer. Aztán felfedeztem a LORD shop webáruházat, ahol szinte minden megkapható, amit egy bevásárlás során egyébként is a kosaramba pakolnék. Akkor meg minek túráztassam magam a boltokban, nem igaz?

Higiéniai szerektől, tisztálkodó szereken át a tisztítószerekig minden megtalálható a LORD shop – ban a család minden tagja számára. Babatermékek is nagy választékban elérhetőek, így tényleg nincs értelme, hogy fizikai boltban vásároljak be. A kínálat is sokkal szélesebb és az árak is sokkal kedvezőbbek.

De ami a leginkább tetszik a LORD shop vonatkozásában, azok a túrajárataik. Amikor először találkoztam a fogalommal, nem igazán értettem, mi is lehet ez. Aztán utánanéztem és megvilágosodtam. A LORD shop túrajáratokat szervez, aminek keretében a különböző településekre saját maguk szállítják ki a megrendelt termékeket. Így kicsit olcsóbb a szállítás költsége, mintha egy futárszolgálat szolgáltatásait vennénk igénybe. Ráadásul 8000 Ft felett most ingyenes is. Hihetetlenül vonzó volt számomra ez az ajánlat. Elvégre ekkora összeget egy heti/havi nagybevásárlás alkalmával biztosan el fogok költeni. Kényelmes és biztonságosabb is így megvenni a termékeket, mint elmenni a boltba.

Csupán arra kell nagyon figyelni, hogy ne hagyjak ki semmit a bevásárlólistából. Erre azt a módszert találtam ki, hogy folyamatosan feljegyzem, hogy mire van szükségünk, így mikor leadom a rendelést, már szép nagy lista van előttem. Szinte biztos, hogy nem hagyok ki semmit.

A fizikai boltokba való járkálásról teljesen lemondtam és egyáltalán nem hiányzik. Maradok az online bevásárlásnál, sokkal kényelmesebb és szórakoztatóbb is.