Piacvezető kereskedők, szevasztok!

Én mostanában mindent a netről rendelek, az “áruház” nekem már magát a globális internetet jelenti tulajdonképpen, és egyetlen szűrőm van csak: az, hogy ki a legnépszerűbb kis hazámban… Mármint egy adott területen, amin belül valamit beszereznék éppen, mert szükségem van rá, és ők árulnak olyat.

Még szerencse, hogy ilyen pici országban lakom – nem lehet belezavarodni így a végtelen számú kereskedők listázásába és rangsorolásába. Akiről azt írják, hogy piacvezető, és korábbi vevők azt mondják, hogy nem is véletlenül írják ezt, én ahhoz fordulok végül. Motor-gumiabroncs terén, kedvező motorgumi árak árak miatt ide: www.motortire.hu. És a választék miatt is… Azt ők sem hallgatják el magukról bemutatkozójukban, hogy ők az ország “egyik piacvezető motorgumi, robogó gumi és autógumi forgalmazója”. Hiszen már 2008 óta a motorgumikra is külön figyelmet fordítanak. Ez a professzionalizmus velejárója, hogy külön al-területtel külön egység foglalkozik. És náluk ez megvalósult. Ha minden egyébre is kíváncsiak vagytok, akkor akit kerestek az a Taylor Kft! És a Michelintől a Continentalig, a Bridgestonetól Dunlopig minden számomra ismert és elismert márka megtalálható náluk, így szerintem nektek is jó lesz, ha válogatósak is vagytok ilyen téren. Ha nem, akkor pedig a netes boltban is segítenek tájékoztató írásokkal, hírekkel, hogy miből milyen márka, milyen motorkerékpárra érdemes választani.

Sőt, nekem mondtak egy csomó újat is ilyen téren – pedig én sem tegnap gurultam már ki az utakra… Vannak olyan márkák is a kínálatukban, amik nekem eleve, így is ismeretlenek: Vee Rubber, Mitas és egyebek (bár az is lehet, hogy én vagyok mégis vakon, és mások pedig pont ezeket keresik), szóval a kínálat nagyon okés. A motorgumi árak ugyanígy! A házhozszállítás is teljesen jó, már többször hozott az MPL tőlük ezt-azt, mert nem csak egyetlen ilyen jármű parkol ám a garázsban… 🙂

Folyamatosan vannak akcióik (ezt még a motorgumi árak témakörhöz fontos hozzáfűzni), ott a Megbízható bolt minősítés az egyik legnagyobb hazai ár- és termékösszehasonlító oldalról, van online időpontfoglalójuk, ha a motorgumi szerelést is meg kell oldatni velük, és amúgy csak mondom, hogy nagyon kedvesek, korrektek, ami kicsit sem mellékes talán senkinek. Megvalósul náluk ez a “piacvezető” kritériumállítás ezek miatt, a ritka és konkrét dolgokra vadászóknak éppoly ideális a kínálatuk, mint a konkrét tudás hiányában érkezőknek, akik csak valami “ajánlottat” vásárolnának a hétvégi járműhöz mondjuk – motorgumit mindenképpen innen vennék a helyetekben. Vagy ott van a link beszúrva hozzájuk, egy bekezdéssel fentebb, van ezt pötyögjétek a címsorba: www.motortire.hu!