Salgó polc a boltban, a bolt berendezés nagy kérdései

Az áruházak berendezésekor nagyon sok mindenre figyelni kell. Az áruházban minden kis részlet számít, hiszen a vevőket a berendezéssel, a színekkel, a tisztasággal vagy akár a hangokkal is befolyásolhatjuk. Valakinek olyan kellemetlen élményt okozhat például egy túl magas polc, hogy soha többé nem fog ellátogatni hozzánk, ez pedig nagy kiesés lehet az áruháznak. Ha egy embernek ez gondot okoz, akkor többen is kifogásolhatják azt, akkor pedig rengeteg vevőt veszíthetünk.

Egy boltban, áruházban kulcsfontosságú, hogy milyen színűek a polcok, a falak, a padló, milyen fényű lámpák vannak. Fontos, hogy mennyire zsúfoltak a sorok, hogy kényelmesen el lehet-e férni. Természetesen magának a boltnak az elhelyezkedése is fontos. A tömegközlekedéssel jól megközelíthetőségre és a parkolóra is kell gondolni, amikor meghatározzuk, hova fogjuk építeni az áruházat.

Az áruházon belül nagyon fontos, hogy milyenek az eladók. Nem csak megjelenésükben, hanem viselkedésükben is tükrözniük kell az áruházunk szellemiségét.

Én például ki nem állhatom azokat az üzleteket, ahol bunkó eladók és személyzet vannak, ha egy ilyen helyen rossz élményem volt a személyzettel kapcsolatban, akkor lehet, többet vissza sem fogok menni oda.

Az elrendezés viszont szerintem még ennél is sokkal fontosabb. Figyelni kell arra, hogy ne csak hétköznap délelőtt, hanem az esti órákban és a hétvégi nagyobb forgalomkor is legyen elég helyük a vásárlóknak. Nem szabad túl szűk, túl zsúfolt sorokat létrehozni.

Amikor kialakítjuk a bolt elrendezését, kulcsfontosságúak a polcok. A legjobb egy boltban a salgó polc, mert azt könnyedén igazítani lehet a termékek méreteire, illetve minimalizálni lehet a kihasználatlan helyeket. A salgó polc annak köszönhetően, hogy a polcok 33 mm-ként állíthatóak, minden termék méretéhez alkalmazkodik.

Méreteiben nagyon flexibilis, így kiváló tárolóeszköz. Nagyon nagy a teherbírása, az esetünkben nem igazán pakolunk 50 kg-nál többet egy polcra, pedig megtehetnénk, mivel akár 280 kg-os súlyt is elbírnak ezek a polcok.

Nagyon könnyen összeszerelhető, így nem kell sokat szenvedni a polcok átméretezésével, amikor átpakoljuk az árukat, vagy átrendezzük az áruházat.

A polcokat a rackinglog.hu oldalról rendeltük. Nekünk nagytételben volt szükségünk rájuk egy megbízható helyről, ezért választottuk őket. Nem engedhettük meg magunknak a hibás termékeket, illetve a késői szállítást, ezért választottuk őket.

A rackinglognál garanciát is adnak a termékeikre, a szállítást 3-4 nap alatt megoldják. Az Ő polcaik megfelelnek bizonyos ISO és TÜV szabványoknak is, amik egy áruház esetében csak jót jelentenek. Minél több szabványnak felelünk meg, annál jobb! Az remek, ha nem kell külön polcokat készíttetni és nem kell mindennel sokat variálni, hanem már eleve ISO szabványnak megfelelő minőségű pocok érkeznek hozzánk.

A salgó polc elég könnyű ahhoz képest, hogy fémből van, így az áruház átpakolása sem olyan nehéz. Könnyen mozgathatók a polcok, így könnyen el tudjuk őket vinni esetleg középre, ahova az éppen promóciós termékeket is tesszük.

A salgó polc tehát a legjobb választás, hogyha az ember könnyen átméretezhető és könnyen mozgatható berendezésre vágyik. A magas minősége és teherbírása miatt nekünk bevált. A garancia miatt pedig nem is kell aggódnunk, hogyha esetleg elhasználódnának a polcaink, akkor később egy újabb nagy beruházást kellene finanszíroznunk. Mondjuk a rackinglog oldalán nagyon jutányos áron sikerült hozzájutnunk a polcokhoz. Nem csak hogy megbízhatóak, de nagyon jó árban is vannak. A sok lehetőség közül tehát nekünk eddig a rackinglog polcai váltak be a legjobban. Több fajta polcot is forgalmaznak, így minden típusú üzlet megtalálhatja azt, ami nekik a legjobban megfelel.