Soha egyszerűbben nem készíthetünk weboldalt az áruházunknak

Az áruházak mindig is lenyűgöztek. Mikor gyerekként bement az ember egy játékboltba, elkapta valami varázslatos érzés. Minden, amit a tévében vagy az interneten látott, itt volt egy helyen. És sokszor az ember rádöbbent, hogy ez a végtelen dolog, amit meg szeretett volna kapni, nem fog boldogságot hozni, mégis, van valami naiv és ártatlan abban, mikor hónapok várakozása után végre megkaptam egy játékot.

Most már sokszor csak fejfájást okoznak az áruházak. Különösen a nagyobb plázák. Esküszöm nektek, hogy semmi bajom nem lenne ezekkel a helyekkel, ha nem lenne mindig ennyire meleg. Ha csak be akarunk ugrani valamiért, akkor is rögtön neki kell vetkőzni, mert másképp izzadtan és büdösen fogunk kijönni a legegyszerűbb boltból is. Ezért mostanában, ha plázában járok, mindig próbálok a lehető leggyorsabb úton kijutni.

Nem szeretném azt azonban, hogy valakik hasonlóan érezzenek a honlapommal kapcsolatban. Egy ideje már gondolkozok azon, hogy belekezdek az internetes üzletbe, de sosem vettem még magamat rá igazán. Ezért is örültem, hogy weboldal készítés kapcsán megtaláltam a Keresőben Első oldalát. A nevük nem csak szépen hangzik, valóban a weboldal készítés kulcsszóra az ő oldalukat adta ki az első helyen. Ez már alapból egy jó jel, mivel sejthetjük, hogy az általuk elkészített oldal sem fog más helyen lenni.

A weboldal készítés nem egy egyszerű dolog. Mikor azonban ránéztem az oldalukra, rögtön azt érezhettem, hogy tudják, hogy miként kell ezt csinálni. Egy weboldal készítéssel foglalkozó oldalnak szerintem ez a legfontosabb próbája. Rengeteg érdekes dolgot tudtam olvasni arról, hogy mikre érdemes odafigyelni, ha honlapokról van szó. Ehhez pedig több, jól lebontott menüpont volt elérhető. A tájékoztatók így nem folytak össze, hanem könnyedén át tudtunk nézni mindent.

Természetesen a weboldal készítés kapcsán is elérhető egy hosszú tájékoztató, ahol elmagyarázzák, hogy mire kell figyelni a modern világban. Volt pár gondolatom arról, hogy miként kéne kinéznie az ideális honlapnak, a Keresőben Első azonban megmutatta, hogy van pár ötletem, ami eléggé régimódi már. Az egyik dolog, amin nagyon meglepődtem, az a kereső optimalizálás volt.

Azt írták, hogy az általuk biztosított oldalak már rögtön ilyen szolgáltatással készülnek. Elkezdtem olvasni arról, hogy ez mégis mit takar és ennek kapcsán kiderült, hogy miért helyezkedett el az első helyen a Keresőben Első. Sokszor nem számít, hogy mennyien látogatják az oldalunkat, mivel az algoritmus ennél sokkal bonyolultabb. Az algoritmus egyébként gyakran változik és ha e mellé van egy vállalkozásunk, amit fenn szeretnénk tartani, sokszor nincs lehetőségünk arra, hogy még erre is odafigyeljünk.

A munkaidejük is egyébként nagyon gyors, aminek örültem, hiszen nem akartam túl sokat halogatni az üzlet beindítását. Már csak annyira volt szükségem, hogy megnézzem, mások miket gondoltak a Keresőben Elsőről. Az oldal persze ezeket sem rejtegeti, teljesen érthető módon. Több cég is nagyon pozitívan nyilatkozott róluk. Én nagyon örültem ezeknek a fejleményeknek, úgyhogy rögtön tárcsáztam is a számukat.

A hívásomra szinte azonnal reagáltak, ami csupa jó dolgot sejtet a jövőbeni együttműködésünkkel kapcsolatban is. Elmagyaráztam nekik, hogy miként képzeltem el a weboldalamat, ők pedig biztosítottak afelől, hogy mindent el fognak készíteni úgy, ahogy mondtam. Így is lett. A weboldal készítés folyamata teljesen átlátható volt és mindig meghallgatták, ha volt valami javaslatom.